Professionele vorming


KennisAteliers© organiseert zowel open als in huis opleidingen over fiscaliteit, accountancy en vennootschapsrecht voor fiscalisten, boekhouders, accountants, bedrijfsrevisoren, notarissen, juristen, verantwoordelijken en medewerkers van de boekhoud- en financiële diensten in bedrijven en verenigingen.

Aangezien het niet altijd vanzelfsprekend is om een duidelijke opsplitsing te maken tussen de verschillende vakdomeinen, bieden de kennisateliers steeds een geïntegreerde aanpak.
Door de toenemende professionalisering groeit het belang van de opdracht van (interne en externe) accountants, boekhouders, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren, …
Hun adviezen en opdrachten zijn meer dan ooit bepalend voor het korte en lange termijn beleid van ondernemingen en non profit instellingen.
Dit binnen het kader van een voortdurend evoluerende wetgeving en regelgeving.

Daardoor is er meer dan ooit nood aan professionele informatie die de essentie van de veranderingen kan situeren samen met de concrete toepassing ervan. KennisAteliers vertrekt steeds vanuit de problematiek waar de professionals in hun dagelijks te behandelen dossiers mee geconfronteerd worden.

De kennisateliers worden gegeven door ervaren specialisten, die op een perfecte manier theoretische kennis koppelen aan hun rijke praktijkervaring, en zijn gericht op het creëren van een directe meerwaarde in uw praktijk.

Meer informatie : www.kennisateliers.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be