Captain & Stoker


Wat is loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is je persoonlijk laten begeleiden in een verandering die je wenst te realiseren binnen je carrière. Je loopbaanvraag brengen wij onder in één van onze drie delen: het ondersteunen van je loopbaanoriëntatie, het ontwikkelen van je professionele vaardigheden of het ondersteunen van je sollicitatieproces.

4 fases in een traject

Onze aanpak kan in vier stappen geformuleerd worden: we starten met het formuleren van het doel tijdens een kennismakingsgesprek. In stap twee start de eigenlijke begeleiding met de zoektocht naar antwoorden. Deze antwoorden worden in stap drie herleid tot een actieplan. De laatste fase evalueert het traject en stuurt bij indien nodig.

Informatie over loopbaancheques

Captain & Stoker is een erkend loopbaancentrum. Dit houdt onder meer in dat de Vlaamse overheid je loopbaanbegeleiding subsidieert via loopbaancheques. Om hiervan gebruik te maken dien je aan bepaalde voorwaarden te voldoen.

Waarom voor ons kiezen?

Captain & Stoker is een jonge onderneming die oude en nieuwe vraagstukken rond personeel en organisatie op een dynamische manier aanpakt met antwoorden die passen bij de huidige samenleving en de nieuwe generaties. Wij houden steeds een aantal kernwaarden voor ogen: resultaatgerichtheid, transparantie, uitdaging en authenticiteit. Deze waarden vind je op de volgende manier terug in de loopbaanbegeleidingen.

Onze begeleidingen kunnen doorgaan in regio Antwerpen, Kempen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, dichtbij je woon- en/of werkplaats. Wij maken gebruik van co-office omgevingen om deze begeleiding te laten doorgaan.

Captain&Stoker draagt het kwaliteitsmodel Qfor, een kwaliteitsmodel specifiek ontwikkeld voor organisaties of departementen actief in learning en consulting.Meer info: www.captainstoker.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be