Ucare – Career Solutions


Ucare begeleidt en adviseert bedrijven, organisaties en individuen in diverse HR-gerelateerde items. We kiezen voor een persoonlijke aanpak met oog voor resultaat. Organisaties en mensen helpen zit in ons DNA. Wij staan voor een snelle, correcte en mensgerichte dienstverlening. Wij zijn pas tevreden indien u effectief en resultaatgericht geholpen bent.

Organisaties of bedrijven ondersteunen we dagelijks met hun menselijk kapitaal. U kan rekenen op onze kennis en expertise voor: werving en selectie, assessment & development centers, talentmatching, training, opleidingen en coaching, loopbaanbegeleiding, change management en outplacement.

Individuen helpen wij graag verder met hun loopbaan via loopbaanbegeleiding, outplacement, talent matching, opleidingen of vacatures.

Wij zijn een nationale dienstverlener met een zeer lokale invulling. Onze diensten bieden wij aan vanuit meer dan 50 locaties in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Wij ondersteunen onze klanten immers graag in hun vertrouwde omgeving.

KMO-PORTEFEUILLE

Ucare is een erkend dienstverlener voor de KMO-portefeuille. Als bedrijf of ondernemer krijgt u financiële steun bij aankoop van opleiding of adviesdiensten. Wij zijn erkend voor de pijlers opleiding (nr. DV.0218008) en advies (nr. DV.A110079).

Qfor certificatie

Eind 2018 behaalde Ucare voor de tweede keer op rij het kwaliteitscertificaat Qfor voor de diensten van outplacement, loopbaanbegeleiding, training & coaching, werving en selectie en assessment & development centers.Meer info: www.ucare.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be