Atmetis


Opleiden

Atmetis werkt opleidingen uit op maat van jouw bedrijf. Wij vertalen de noden en behoeften, de wensen en verwachtingen, de mogelijkheden en de uitdagingen van zowel de werkgever als de werknemer in een volledig trainingsprogramma. Voor verschillende sectoren hebben wij opleidingen ontwikkeld om alle doelgroepen binnen je onderneming verder te bekwamen in hun functie.

Begeleiden

Atmetis begeleidt jou om je personeelsbeleid verder te ontwikkelen. Detecteren van opleidingsbehoeften, het uitvoeren van een risicoanalyse, het uitvlooien welke financieringsmogelijkheden kunnen benut worden, ... Het zijn maar enkele van de ont-zorgende acties die wij op ons nemen. Zodat jij je kunt bezighouden met de core-business van je onderneming.

Coachen

Atmetis coacht zowel individuele werknemers als een groep van medewerkers. Alles begint bij de coachee: wie is hij, wat kan hij en wat wil hij? De antwoorden plaatsen we binnen jouw bedrijfsfilosofie en –doelstellingen. Tijdens intensieve coachingsgesprekken werken we op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van je medewerker met als doel zijn competenties volledig te kunnen benutten binnen jouw onderneming.

Qfor certificatie

Begin 2019 behaalde Atmetis voor de vijfde keer op rij het kwaliteitscertificaat Qfor voor de diensten van opleiding en individuele begeleiding.


Meer info: www.atmetis.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be