VDC Languages


Algemene presentatie

VDC-Languages is een talencentrum dat ‘tailor-made’ opleidingen aanbiedt, zowel individueel als in kleine groepjes. In beide gevallen wordt er een gepersonaliseerde coaching verzekerd om de opvolging op maat te garanderen. Iedere opleiding is aangepast aan de professionele omgeving en uitgewerkt in functie van de noden van de deelnemers, duidelijk vooraf vastgelegd tijdens de screening.

Verschillende formules zijn mogelijk, zowel face–to-face (bij VDC-Languages of in company), als op afstand (via telefoon of pc). Het ritme van de opleidingen kan variëren (intensief of flexibel), afhankelijk van het niveau en de beschikbaarheden van de deelnemer.

De onderwezen talen zijn Frans, Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees en Pools. Deze opleidingen worden gegeven door gepassioneerde trainers, allen ‘native-speakers’.

Onze troeven

Gepersonaliseerde opleidingen – een team van ervaren ‘native speakers’ trainers – meetbare vooruitgang dankzij een test aan het begin en aan het einde van de opleiding – een strikte opvolging met verslagen over de evolutie van de deelnemers – gevarieerde didactische middelen, aangepast aan de noden van de deelnemers – flexibiliteit waar het de praktische invulling van de opleiding betreft – een infrastructuur die ideaal gelegen is in Moeskroen – de zaakvoerster als uniek aanspreekpunt, zeer beschikbaar en uiterst reactief.

In de loop van de jaren heeft VDC-Languages zijn aanbod uitgebreid, zowel wat het aantal talen betreft als het type formules. Op vandaag biedt VDC-Languages ook taalbaden in Ierland, Spanje en Sicilië aan.

Interne kwalitatieve monitoring

Iedere opleiding wordt op maat gemaakt. Vóór het begin van de opleiding neemt de trainer contact op met de deelnemer om zijn/haar mondeling niveau te bepalen en de doelstellingen van de kandidaat te kennen. Op hetzelfde moment wordt de planning van de opleiding opgemaakt.

Elk rapport dat de trainer opmaakt wordt door de zaakvoerster nagekeken voor het naar de klant verstuurd wordt.

Gedurende de eerste sessie legt de deelnemer een test af van het niveau dat hij/zij wil bereiken. Dezelfde test wordt opnieuw afgenomen op het einde van de opleiding om op die manier de vooruitgang exact te kunnen meten. Op het einde van de opleiding wordt een eindrapport naar de klant verstuurd dat vermeldt welke leerstof werd gezien, welke objectieven al dan niet werden gehaald en welk niveau werd bereikt.

Qfor certificatie

In mei 2019 behaalde VDC-Languages voor de derde keer het kwaliteitscertificaat Qfor voor de diensten taalopleidingen op maat, individueel, in kleine groepjes en in- company.Meer info: www.vdc-languages.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be