A+ Quality


Ik ben Alexander Platteeuw. Met A+ Quality bied ik een praktijkgerichte oplossing aan voor al uw vraagstukken rond voedselveiligheid.

Zit u met een discussie met het FAVV waar u niet uit geraakt?

Hoe zat dat nu ook alweer met die nieuwe versie van uw food safety standaard?

Nood aan training voor uw HACCP team?U wil weten wat er nu juist allemaal op uw etiket moet komen?

Dan bent u aan het juiste adres! Met een bagage van 10 jaar als Quality manager in de voeding, en 500 audits op de teller als lead auditor food safety, geef ik u advies en opleiding aan rond voedselveiligheid.

Oplossingen met een minimum aan papier, die effectief werken op de werkvloer, en gesmaakt worden door auditoren, daar sta ik garant voorIk ben gepassioneerd door mijn vak, en maak er dan ook een punt van dat dit U niet meer hoeft wakker te liggen van food safety.

Bent u dus als bedrijf actief in de voedselketen, en zoekt u hulp, opleiding of advies in voedselveiligheid: I’m your man!

Qfor certificatie

In april 2022 behaalde A+ Quality voor de 4de keer het kwaliteitscertificaat Qfor voor de diensten open en in-companyopleidingen in het kader van voedselveiligheid en quality management systemen voor de voedingssector en aanverwante sectoren.Meer info: http://www.aplusquality.be

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be