Intern auditor ISO/IEC 27001:2013 volgens ISO 19011

Amelior

Contenu et objectifs

Informatiebeveiliging is tegenwoordig voor veel bedrijven een belangrijk onderwerp in de bedrijfsvoering. Een inefficiënte manier van managen van dit bedrijfsproces heeft namelijk direct nadelige gevolgen op de levertijd van producten en service. Daarnaast heeft een fout in het informatiesysteem mogelijke nadelige gevolgen voor het bedrijfsresultaat. Na de invoering van het managementsysteem dienen regelmatig audits te worden uitgevoerd met als doel de beveiliging van het informatiesysteem te toetsen op zijn functionaliteit.

Extra voordeel van de training zijn de vele opdrachten en rollenspellen die individueel of in groepsverband worden gemaakt en gedaan. Hierdoor leert u niet alleen om de theorie uit de norm in praktijksituaties toe te passen, ook heeft u eerste stappen voor uw eigen organisatie gezet.

Type de formation

CochéDates fixes
CochéSur mesure
Non cochéSoir / Week-End
Non cochéRésidentiel
Non cochéCorrespondance
Non cochéE-learning / DVD
Non cochéDiplôme

Langue(s)

CochéNéerlandais
Non cochéFrançais
Non cochéAnglais

Public cible et prérequis

Deze training is bedoeld voor diegene die zich bezig houdt met het monitoren van de prestaties van het managementsysteem en verantwoordelijk is voor het uitvoeren van Interne Audits.

Voor de training is kennis van ISO 27001 vereist. Deze kennis kunt u onder meer opdoen tijdens de eendaagse training Introductie ISO/IEC 27001:2013.

Durée et prix

Durée

14

Prix (Tous les prix sont hors TVA, sauf mention contraire)
Prix total : 1150.00€
Prix / jour : 575.00€
Prix ​​indicatif pour la formation en entreprise : prix sur demande

Informations complémentaires sur le prix

VOORDEELprijs bij inschrijving voor
27/08/2017

Max aantal deelnemers:

Les autres formations

Cet organisme de formation propose des formations dans le(s) domaine(s) suivant(s) :Voir toutes les formations pour cet organisme

Placez votre logo sur TrainingInfo.be