ISO 13485

Amelior

Inhoud en doelstellingen

Tijdens deze ééndaagse introductie krijgt u een gedetailleerde toelichting op ISO 13485. U krijgt een beeld van welke hindernissen u nog moet nemen om als bedrijf gecertificeerd te worden. De bedoeling is kennis en inzicht te verwerven in het doel, opzet, en eisen van het kwaliteitsmanagementsysteem conform ISO 13485. Dit moet leiden tot het kunnen toepassen van ISO 13485 in de eigen bedrijfssituatie (beoordeling organisatie, procedures en werkwijzen, aanpassen kwaliteitssysteem, -handboek en procedures).

Verder wordt de norm vergeleken met aanverwante normen waarbij vooral de verschilpunten ten opzicht van ISO 9001 geaccentueerd worden)

Deze opleiding raakt slechts summier de principes van interne audits aan. Ze kan dus niet op zich dienen als bewijs van opleiding tot interne auditor. Deelnemers die bijvoorbeeld reeds gekwalificeerd zijn als auditor ISO 9001, zijn met deze opleiding ook in staat om een audit tegen ISO 13485 uit te voeren.

Opleidingsvorm

AanvinkenOpen cursus
AanvinkenOp maat
UitvinkenAvond / WE
UitvinkenResidentieel
UitvinkenCorresp.
UitvinkenE-learning / DVD
UitvinkenDiploma

Taal / Talen

AanvinkenNederlands
UitvinkenFrans
UitvinkenEngels

Doelgroep en voorkennis

Verantwoordelijken (kwaliteitsmanagers) voor het op peil houden van het ISO 13485-systeem in hun organisatie, die meer willen weten over de nieuwe versie van de norm

Bedrijfsleiders en medewerkers, verantwoordelijk voor de invoering van een ISO 13485-norm in hun bedrijf, die zich grondig willen informeren over de reikwijdte van de norm en de gevolgen voor hun organisatie

Duur en prijs

Duur

7

Prijs (Alle prijzen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld)
Totale prijs : 630.00€
Prijs / dag : 630.00€
Indicatieve prijs voor in-company opleidingen : prijs op aanvraag

Bijkomende informatie over de prijs

Voordeelprijs bij vroege inschrijving + korting voor leden Amelior en leden Not-for-Profit.

Max aantal deelnemers:

De andere opleidingen

Deze organisatie biedt opleidingen aan in de volgende thema(’s):Zie alle opleidingen

Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be