Ontwikkelen & managen van Key Risk Indicatoren

IFBD - Institute for Business Development

Contenu et objectifs

Key Risk Indicatoren zijn onontbeerlijk om tijdig risicovolle activiteiten te identificeren, de prestatie te benchmarken en kansen optimaal te benutten. Uit ervaring en onderzoek van onze trainers blijkt echter dat het voor veel ondernemingen lastig is om deze indicatoren te identificeren, laat staan te sturen. Ofwel omvatten de indicatoran het risico niet goed, zijn ze niet goed meetbaar, zijn ze te abstract of zijn ze niet meer actueel of accuraat omdat de omgeving is veranderd. Gedurende deze workshop leert u het belang van key risk indicatoren, de eisen gesteld aan goede indicatoren en krijgt u voorbeelden uit voor u relevante sectoren. Wij zoomen niet in op de financiële sector, maar wel op de industriële en dienstensector waarbij risk management geen ‘haute finance’ activiteit is, maar een operationele must.

In deze workshop leert u het belang van Key Risk Indicatoren, de kenmerken, de toepassing ervan en het sturingsproces. KRI’s zijn pas bruikbaar als ze het risico reflecteren, meetbaar, effectief en efficiënt zijn. KRI’s geven het management inzicht in de belangrijkste risico’s en geven duidelijk de richting aan om de risico’s gericht te managen en zo bedreigingen tot kansen te maken.

Type de formation

Non cochéDates fixes
Non cochéSur mesure
Non cochéSoir / Week-End
Non cochéRésidentiel
Non cochéCorrespondance
Non cochéE-learning / DVD
Non cochéDiplôme

Langue(s)

CochéNéerlandais
Non cochéFrançais
Non cochéAnglais

Public cible et prérequis

Deze workshop is zo opgebouwd dat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Onze docenten hebben een unieke ervaring in het uitbouwen en opvolgen van scorecards, boordtabellen en ken- en stuurgetallen. De voorbeelden, cases en oefeningen gebruikt doorheen de training zijn dan ook herkenbaar en transparant.

Durée et prix

Durée

7

Prix (Tous les prix sont hors TVA, sauf mention contraire)
Prix total : 750.00€
Prix / jour : prix sur demande
Prix ​​indicatif pour la formation en entreprise : prix sur demande

Informations complémentaires sur le prix

Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Max aantal deelnemers:

Dates des prochaines sessions

16-10-2018
Lieux de séminaire :
Auberge du Pêcheur
9831 - Sint-Martens-Latem

Langue(s) :
Coché Néerlandais  Non coché Français  Non coché Anglais  Non coché Allemand  
Placez votre logo sur TrainingInfo.be