BTW in de transportsector

SD Worx Learning

Contenu et objectifs

BTW is een boeiende, maar niet altijd eenvoudige materie. Te meer daar elke sector haar eigen regels en uitzonderingen kent. Zo ook de transportsector.

Is er op de verrichting van diensten BTW verschuldigd?

Dit is een terechte vraag in de transportsector! Talrijke handelingen in het kader van goederenvervoer zijn immers vrijgesteld. Om beter tegemoet te komen aan de specifieke vragen van de sector, hebben wij voor u de opleiding BTW in de transportsector ontwikkeld, waar diè topics aan bod komen waarmee u en uw medewerkers dagelijks te maken hebben.

Type de formation

CochéDates fixes
CochéSur mesure
Non cochéSoir / Week-End
Non cochéRésidentiel
Non cochéCorrespondance
Non cochéE-learning / DVD
Non cochéDiplôme

Langue(s)

CochéNéerlandais
Non cochéFrançais
Non cochéAnglais

Public cible et prérequis

Deze specialisatiedag richt zich tot alle financiële en boekhoudkundige medewerkers van transport- en vervoersfirma’s. Zowel beginnende als meer ervaren professionals zullen deze opleiding als een reële meerwaarde ervaren in de uitoefening van de dagelijkse BTW-verplichtingen die typisch zijn aan de sector van het goederenvervoer.

Durée et prix

Durée

1d

Prix (Tous les prix sont hors TVA, sauf mention contraire)
Prix total : 700.00€
Prix / jour : 700.00€
Prix ​​indicatif pour la formation en entreprise : prix sur demande

Informations complémentaires sur le prix

Bent u een KMO? Geniet dan van de subsidies van de KMO-Portefeuille van de Vlaamse Overheid. Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren.

Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496.

Max aantal deelnemers:
Placez votre logo sur TrainingInfo.be