BTW in de transportsector

SD Worx Learning

Inhoud en doelstellingen

BTW is een boeiende, maar niet altijd eenvoudige materie. Te meer daar elke sector haar eigen regels en uitzonderingen kent. Zo ook de transportsector.

Is er op de verrichting van diensten BTW verschuldigd?

Dit is een terechte vraag in de transportsector! Talrijke handelingen in het kader van goederenvervoer zijn immers vrijgesteld. Om beter tegemoet te komen aan de specifieke vragen van de sector, hebben wij voor u de opleiding BTW in de transportsector ontwikkeld, waar diè topics aan bod komen waarmee u en uw medewerkers dagelijks te maken hebben.

Opleidingsvorm

AanvinkenOpen cursus
AanvinkenOp maat
UitvinkenAvond / WE
UitvinkenResidentieel
UitvinkenCorresp.
UitvinkenE-learning / DVD
UitvinkenDiploma

Taal / Talen

AanvinkenNederlands
UitvinkenFrans
UitvinkenEngels

Doelgroep en voorkennis

Deze specialisatiedag richt zich tot alle financiële en boekhoudkundige medewerkers van transport- en vervoersfirma’s. Zowel beginnende als meer ervaren professionals zullen deze opleiding als een reële meerwaarde ervaren in de uitoefening van de dagelijkse BTW-verplichtingen die typisch zijn aan de sector van het goederenvervoer.

Duur en prijs

Duur

1d

Prijs (Alle prijzen zijn excl. BTW, tenzij anders vermeld)
Totale prijs : 700.00€
Prijs / dag : 700.00€
Indicatieve prijs voor in-company opleidingen : prijs op aanvraag

Bijkomende informatie over de prijs

Bent u een KMO? Geniet dan van de subsidies van de KMO-Portefeuille van de Vlaamse Overheid. Deze opleiding komt in aanmerking voor bovenstaande aantal opleidingsuren.

Vergeet niet uw aanvraag bij de KMO-portefeuille in te dienen binnen de 14 dagen na de startdatum van de opleiding. Ons erkenningsnummer: DV.O105496.

Max aantal deelnemers:
Plaats hier uw logo op TrainingInfo.be